Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 6

Östergötlands län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Vadstena och Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 6 är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 6 är ett av dem. Statusen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 6 är att Bolaget är aktivt.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 6 är ett Bostadsrättsförening och skapades 1962-06-29. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där företaget finns i jobbar för att företag som Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 6 ska trivas.

I Vadstena så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 6 inte är momsregistrerat.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 6 och det finns flera företag som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 6 så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-230800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 6 är Christiansson, Leif Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Lars Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Nils Gunnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gerd Elisabet som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Bengt Göran Vilhelm som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Felten, Erik Oscar som är född 1984 och har titeln SuppleantJohansson, Ing Marie Elisabet som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ström, Erik Stefan som är född 1977 och har titeln Suppleant, .

Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 6 har 724000-1128 som sitt organisationsnummer.