Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 4

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 4. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vadstena här finns det många olika Bostadsrättsförening. Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 4 tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Vadstena jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 4 är momsregistrerat sedan2007-08-30 och har organisationsnummer 724000-1086.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 013-249321 alternativt besöka eller skicka post till Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 4 på följande adress Borgmästareg. 25, 592 31, Vadstena.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 4 är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 4 så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Berg, Björn Harry som är född 1956 och har titeln Suppleant . Jernér, Erik Anders som är född 1974 och har titeln Suppleant , Ohlsson, Bengt Göran Vilhelm som är född 1952 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.