Östnässjavillans släktförening u p a

Östergötlands län

Information

I Vadstena finns det ett Ekonomisk förening som heter Östnässjavillans släktförening u p a. Det finns flera verksamheter som liknar Östnässjavillans släktförening u p a i Östergötlands län. Vadstena är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Östnässjavillans släktförening u p a är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 1952-12-31 så har Östnässjavillans släktförening u p a varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Östnässjavillans släktförening u p a och det finns fler verksamheter som är det i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Östnässjavillans släktförening u p a så kan man gör det genom att posta ett brev till Fyrverkarbacken 23, 112 60, Stockholm. Vi ni istället prata med Östnässjavillans släktförening u p a så kan ni göra det på .

Föreningen har till ändamål att förvärva och besitta samt för framtiden åt släkten bevara fädernegården Östnässjavillan, Vadstena kommun, för dess ursprungliga uppgift att vara rekrea- tions- och viloplats för släkten, samt idka därmed förenlig ekonomisk verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Högberg, Jan Gustaf Sverker som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Carlheim-Gyllensköld Gate, Kristina som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Högberg, Anders Gustaf Sverker som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Högberg, Nils David Gustaf som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Blume, Pie Klas-Riber som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lindskog, Jan Olof Ludvig som är född 1950 och har titeln Suppleant.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Sverker Högberg, Stockholm och Sverker Högberg, Täby, var för sig. .

Östnässjavillans släktförening u p a har 716402-5517 som sitt organisationsnummer.