Aska Mekaniska

Östergötlands län

Information

641002-XXXX är organisationsnummer för bolaget Aska Mekaniska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aska Mekaniska är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vadstena som är den kommunen som Aska Mekaniska finns i.

Aska Mekaniska har varit registrerat sedan 2004-05-04 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aska Mekaniska så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-01.

Aska Mekaniska är och det finns flera bolag i Vadstena som också är .

Firmatecknare för Aska Mekaniska är följande:

Vill ni komma i kontakt med Aska Mekaniska så kan ni göra det på telefon genom 070-4332780 eller genom brev på följande adress:

Mekanisk verkstad avseende svarvning, fräsning, borrning samt legoarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Aska Mekaniska och det är Karlsson, Per-Åke som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,