Aptech Consulting

Östergötlands län

Information

611102-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Aptech Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aptech Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vadstena som är den kommunen som Aptech Consulting finns i.

Aptech Consulting har varit registrerat sedan 2004-11-26 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aptech Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-03.

Aptech Consulting är och det finns flera verksamheter i Vadstena som också är .

Firmatecknare för Aptech Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Aptech Consulting så kan ni göra det på telefon genom 070-6624280 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom verkstadsindustrin med inriktning på projektledning vid förändringsarbete inom företagen.

Det finns olika personer som har en koppling med Aptech Consulting och det är Petersson, Nils Anders Johan som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,