KCL Kommunikation Coaching Ledarskap

Östergötlands län

Information

610105-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KCL Kommunikation Coaching Ledarskap. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KCL Kommunikation Coaching Ledarskap är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vadstena som är den kommunen som KCL Kommunikation Coaching Ledarskap finns i.

KCL Kommunikation Coaching Ledarskap har varit registrerat sedan 2009-02-19 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för KCL Kommunikation Coaching Ledarskap så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-15.

KCL Kommunikation Coaching Ledarskap är och det finns flera verksamheter i Vadstena som också är .

Firmatecknare för KCL Kommunikation Coaching Ledarskap är följande:

Vill ni komma i kontakt med KCL Kommunikation Coaching Ledarskap så kan ni göra det på telefon genom 0143-12936 eller genom brev på följande adress:

Konsult- och utbildningsverksamhet. Skräddarsyr utvecklings- och utbildningsinsatser inom kommunikation, coaching, ledarskap

Det finns olika personer som har en koppling med KCL Kommunikation Coaching Ledarskap och det är Stevrin, Gerd Cecilia som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,