Lars Lennartsson Byggservice

Östergötlands län

Information

600503-XXXX är organisationsnummer för företaget Lars Lennartsson Byggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Lennartsson Byggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vadstena som är den kommunen som Lars Lennartsson Byggservice finns i.

Lars Lennartsson Byggservice har varit registrerat sedan 2006-03-15 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Lennartsson Byggservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Lars Lennartsson Byggservice är och det finns flera bolag i Vadstena som också är .

Firmatecknare för Lars Lennartsson Byggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lars Lennartsson Byggservice så kan ni göra det på telefon genom 0143-13426 eller genom brev på följande adress:

Bygg och montagearbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Lennartsson Byggservice och det är Lennartsson, Lars Lennart Mikael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,